Ihmisroska Flashmob

  • la 25.11.2023 klo 12:30
  • Turun tori

Tule mukaan IHMISROSKA FLASHMOBIIN lauantaina 25.11 klo 12.30. 


#PAINAVASYY Flashmob toteutetaan Turun torilla ja kävelykadulla. Ihmisroska Flashmobilla haluamme kuvastaa sitä kuinka hallitus ei arvosta työtätekeviä ihmisiä. Olemme ihmisroskaa, jolta hallitus on valmis leikkaamaan ja heikentämään työehtoja. Meidän suut halutaan sulkea lakko-oikeutta rajaamalla. Hallitus aikoo pitää huolta hyvin toimeentulevista, mutta haluaa unohtaa heikommassa asemassa olevan työtätekevät ihmiset. Flashmobilla haluamme herättää median huomion, että me emme hallituksen suunnitelmia hyväksy! 
Päivän kulku : 
1. Kokoontuminen Pamin Turun toimiston edessä Kauppiaskatu 11 (Finnkinon vieressä) klo 12.30. Marssi lähtee liikkeelle klo 13.00. 
2. Jokainen osallistuja saa päällensä mustan jätesäkin, joka puetaan päälle. Halutessaan osallistujat voivat kantaa kantaaottavia kylttejä. Tarkoitus on muodostaa pitkä ihmisroskien jono, joka herättää huomiota. 
3. Flashmobin kesto on n. 20-30 min. Tarkoitus on liikkua hitaasti, surullisen musiikin soidessa. Ei siis vaadi mitään akrobatiaa tai tanssiliikkeitä. 
4. Flashmobin aikana ohikulkeville ihmisille jaetaan flyeria, jolla kerrotaan hallituksen aikeista. 
5. Tulemme kutsumaan paikalle kaikista medioista toimittajia paikalle. 
6. Flashmob kuvataan ja videoidaan ja materiaalia tullaan jakamaan somessa. 
7. Pamin lisäksi mukaan on tulossa ainakin Rakennusliitto ja JHL. 

TULE JA OTA PERHEESI MYÖS MUKAAN. PAM TARJOAA PAMILAISILLE OSALLISTUJILLE PERHEINEEN RUNSAAN BUFFET LOUNAAN BOWLERISSA FLASHMOBIN JÄLKEEN N. KLO 13.45. 
Huomioithan, että flashmob kuvataan joten kaikilta osallistujilta pitää olla suostumus kuvamateriaalin käyttöön. Ilmoittaudu heti tästä linkistä. 

Ammattiosasto ei ota ilmoittautumisia vastaan, ilmoittautumiset ainoastaan linkin kautta.